Kontakt | Premijer | Budžet | Zakoni | Linkovi
Javni uvid – PREVENT COMPONENTS d.o.o. Goražde
Datum: 27.06.2014.

Javni uvid – PREVENT COMPONENTS d.o.o. Goražde

Objavljeno: 27.06.2014. godine

Investitor „PREVENT COMPONENTS“ d.o.o. Goražde je dostavio Ministarstvu za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Zahtjev za izdavanje okolinske dozvole za pogon prerade plastičnih masa i proizvodnju različitih profila za autoindustriju na lokalitetu Vitkovići općina Goražde. Uz Zahtjev za izdavanje okolinske dozvole dostavljen je i Plan upravljanja otpadom.

U postupku uključivanja javnosti, Zahtjev za izdavanje okolinske je prezentiran na web stranici, a kompletan materijal može se pogledati i u prostorijama Ministarstva za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, ulica 1. Slavne višegradske brigade 2a Goražde, kancelarija broj 19.
Rok za davanje primjedbi i sugestija na predloženi Zahtjev je 15 dana od dana objavljivanja na web stranici ministarstva. Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pismenoj formi na adresu: Ministarstvo za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, ulica 1. Slavne višegradske brigade 2a Goražde.
Zahtjev Prevent Componets

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2018. BPK Goražde.